Home

Evenementen:

. Uitnodiging: Aanstaande 21 / 22 september wordt de Bollen Boys cup gevaren. Dit is een laagdrempelige Surfski wedstrijd waarbij het idee dat iedereen er aan mee kan doen. Het parcours loopt van Langevelderslag (Noordwijk) naar Katwijk of vise versa, dat is ongeveer 12 km. Mocht de omstandigheden het niet toelaten wordt er uitgeweken naar de Kaag plassen.
Aangezien het weer wispelturig kan zijn in Nederland wordt er uiterlijk 19 september besloten waar er gevaren wordt en welk traject. Mocht het weer stabiel zijn in de weken ervoor zullen we eerder een besluit nemen. De start zelf is geplant in de ochtend om zodoende nog wat aan de middag te hebben.
Opgeven kan door een mail te sturen naar hhjsmits@gmail.com ovv; naam, leeftijd, m/v en welk type ski je vaart. Het kan zijn dat er een kleine bijdrage wordt gevraagd om de kosten te dekken, die zal op de dag zelf geïnd worden.
Wij doen er alles aan het zo veilig als mogelijk te houden echter je doet mee op eigen risico/verantwoordelijkheid.

. Zondag 29 september 2019. Info op: Dutch Sup & Paddle Fest Vinkeveen
Planning:
10:00-11:00 inschrijving
11:30-11:45 skippersmeeting
12:15 Start Tour (vaar het parcours recreatief)
12:20 Start Long Distance en Prone
12:25 Start Surfski
15:00-17:00 FunSprints (sup/surfski/prone/kids)
17:00-18:00 gezamenlijk eten

. Zondag 29 maart 2020: Surfski-Holland Battle/NK
Upwind-downwind race voor surfski bij Sports at Sea, Castricum aan Zee. Deelnemersmax van 50, met voorang voor de NL deelnemers. Indien er bijvoorbeeld 20 NL zijn ingeschreven dan zal organisator Arjan Bloem het open stellen voor Belgische en Duitse deelnemers.
Kosten €30.- p.p. incl diner bij Club Zand.
Via de volgende link kan je inschrijven: Surfski-Holland Battle Betaling op race day, contant! Indien je verhinderd bent wordt wel €10.- in rekening gebracht aangezien er vooraf met Club Zand het aantal eters wordt besproken.

. Avondmarathons op woensdagavond, waaraan surfski deel kan nemen.