Sup+Surfski Wintercups 2018-2019

SUP+SURFSKI Wintercup 10 maart 2019 Vinkeveen

Vijfde van de 6 SUP + SURFSKI Wintercup evenementen is wedstrijd/tour. Meld je aan op Facebook: Wintercup Vinkeveen

Een evenement georganiseerd door sporters, voor sporters. Een aantal wedstrijden voor wedstrijdvaarders en recreanten die het leuk vinden om in de winter door te peddelen (en daar op gekleed zijn).

Er wordt in meerdere klassen gevaren. Een race voor de elite-suppers, surfskiërs, kids en een race voor beginners en recreanten; de Winter Tour Cup. Er is ook een inflatable klasse.

Leuk als je erbij bent met warme chocomelk na afloop.

De wedstrijd krijgt een parcours tussen de 10-15km. Voor de kids en de beginnende vaarders is er een korter rondje. Het is mogelijk de afstand als Tour varen, hierbij vaar je het rondje recreatief. Een uitgelezen kans om eens de sfeer van een SUP/SURFSKI race te proeven. De nadruk ligt op het meedoen en op de ervaring. Je mag langzaam maar je mag ook snel!

Inschrijving: 09:30 - 10:30
Skippersmeeting: 10:45
Start Tourtocht: 11:00
Start race SUP: 11:15
Start race SURFSKI 11:30
13:30 Uitslag bekend.

Het inschrijfgeld is € 5,00 (contant)

Lokatie: Watersportvereniging "Vinkeveen Abcoude"
Baambrugse Zuwe 143-F, 3645 AE Vinkeveen

Veiligheid: Het dragen van een leash is verplicht. En er wordt van je verwacht dat je kleding draagt die geschikt is voor het varen in winterse omstandigheden. Denk aan je eigen veiligheid!

SUP+SURFSKI Wintercup 14 april 2019 Lisse

Laatste van de 6 SUP + SURFSKI Wintercup evenementen is een afsluitende Tourtocht . Meld je aan op Facebook: Wintercup Lisse